Whiteboardtavla – projektorns partner

whiteboardtavlaEn whiteboardtavla är praktiskt på många sätt. Dock inte bara att skriva och rita på med pennor i olika färger. Utan tack vare den vita bakgrunden så är en whiteboardtavla en alldeles utmärkt bakgrund att använda när man behöver visa något med en projektor. En projektor kan i sin tur användas i många sammanhang. Allt från i konferenser till undervisning. För att bilden ska vara tydlig från en projektor behöver man en ren och ljus bakgrund och därför passar en whiteboardtavla detta syfte så bra. Fördelen med att använda en whiteboardtavla som bakgrund till en projektors bild är att du kan måla på bilden. Detta kan vara bra i många lägen när du behöver visa något extra tydligt. Ringa in något eller rita ut en väg. Understryka en del extra viktiga saker eller visa olika exempel. Inget på bilden förstörs och det är lätt att sudda ut efteråt. Fördelen med en whiteboardtavla är också att jämfört med de vita dukarna som annars används som bakgrund till en projektorbild, så påvekas en whiteboardtavla inte lika lätt av vinddrag. Det kan vara irriterande att kolla på en bild som inte kan sluta röra på sig och förvränga sig själv.